Om kärlek

Igår när Skatten somnade i mitt knä med feber, välde kärleken till den älskade ungen över mig. Är så tacksam att just detta underbara barn har kommit in i mitt liv! Bästa ungen!
Jag är så glad över att få vara en så stor del i detta barns liv. Att få vara den som är där, tröstar, skrattar och gråter med lilla älsklingen. Att få vara där och höra roliga kommentarer, vara nära och ge allt av mig själv till vår Skatt!


Kommentarer
Postat av: sara

tack sofia för dina fina ord och jag vet så som du säger att tiden kommer förändra mitt mående till det bättre även om såren aldrig kommer att läka helt.

och tack för att du peppar, det kan man aldrig få för lite av

kramar!!

2009-10-15 @ 23:41:59
URL: http://saramedsinrocktiara.blogg.se/
Postat av: Anders Jacobsson

Kära Sofia! Du vet vad jag menar nu. Andras förväntningar på dig kan låsa ditt system. Stress är en lömsk person. Självstress PLUS andras förväntningar = låsningar. Be alla runt dig som frågar, undrar o faktiskt kanske tjatar att omedelbart! Sluta med det! "När ska ni ha..är det inte dags snart att...??" Upprätta en tjajtfri zon 24/7 i ämnet! ALla mina ungar har blivit efter devisen: Ja, vi kör väl får vi se. Blir det så blir det.. Ta nu hand om DIG, ungen o gubben men MEST DIG först!!! Kramar! Din bloggis.

2009-10-16 @ 05:06:07
URL: http://blogg.alltombarn.se/andersjacobsson/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0